Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asfalten lyser svart i månskenet!


Bländad

 

Du reste med

Ditt inre bagage

På oändlighetens myrmarker

 

Höll för ögonen

När vildgässens vingar sjöng

Bländad av toner

 

Gungflyn  fick dig att vackla

Hjärtat slå extra slag

Pulsen att bränna het

 

Framtiden i skogen

Där älvornas diadem skulle lysa

Var kanske bara din dröm 




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan