Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lie mannen hasar mig i hälarna och de bara ler

Mitt hjärta tillhör en trolös
mina ängars blommor
är sandklädda av torka

du säger bara sorgfyllda
ord och låter de dränkas
i det oändliga hav
som omger





Fri vers av Neal
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 22:40



Bookmark and Share


  jokerdam
fint ändå
2008-09-13

  Död Mans Hand
jag giller de ord som jag känner utelämnas eller saknas ur texten. Om du förstår vad jag menar. Och "sandklädda av torka" är en skönt avig fras. Jag gillar sånt som skaver, det skapar friktion, friktion skapar värme :-)
2008-09-07

  Rude Billy
Det finns så mycket i de här orden!
SMärta, sorg?
Inte vet jag.. Men skit bra var det!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal