Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


vad det innebär

Jag är en
En efterlevande
En eftersläntare
En sådan som aldrig riktigt ville hoppa på karusellen,
men som stundtals undrade vad den kan ha betytt för de andra.
Men

Att gå sin egen väg är att vandra ensam.

Tillslut börjar man se livet utifrån andras synpunkt rent analytisk
som en slags kompromiss expert trevar man sig igenom vardagen.
man förändrar och låter sig bli förändrad.

Men man ska som alltid komma ihåg

att gå sin egen väg är att vandra ensam.






Fri vers av absurdity
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity