Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............


Total oförstående

Varför är folk rädda
vad är det dom är rädda för?
Jag ser dessa kvinnor uppsminkade såsom deras liv hängde på det.
Jag ser karar som går omkring med badrumstränad självsäkerhet.
På med dekoren

upp kommer masken och skådespelaren.

Var tar dom sig, alla dessa liv
Kan inte sluta tänka på alla dessa liv som jag möter blickar med.
Som en slags lat messias flyter jag omkring i glad frank sinatra stil.
Come fly with me. Varför ser dom inte livet såsom jag ?
I gammal god stil. Som renesancen öva upp den tänkande kraften
och kroppen så allt är i topptrimm.

Nej inte tacka den gamla goda tiden. Men det finns ju alltid en anledning
till att folk kallar olika tids perioder för den gamla ''goda tiden''

men en fråga ska man ställa sig i livet
en enda
Den som faktiskt betyder något.

Är det något jag har gjort hittils som faktiskt har gjort mig lycklig?

är svaret nej så går du åt fel håll.




Fri vers av absurdity
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity