Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träden förstod de gamla sagorna! 


Tiden

 

Vintergatans oändliga rakhet

Böjde sig in och ut

Stillhetens lugn

Märkte vi endast

 

Ljusdiamanter glittrande nära

Ögonblick av vår sanning

Från färden tillbaka

I framtidens hopp

 

Allt igenom oss

Stoft från långt borta

Det kändes  alls inte

Vi fanns endast här




Fri vers av madigan
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan