Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och såklart, när man väl är med om något underbart, så vaknar man och upptcäker "Jaaha, jag drömde bara" bläääk!




Underbara dröm, var sann!

Svisch!,
och åter regerade drömmen
i tanken.

Vackra dröm,
lyckliga tankar.
För en gångs skull,
lyckliga tankar.
Oj, titta
vilken vacker människa.

Jag pratade med en vacker människa,
som la märke till mig
såg vem jag var och tyckte om det.
Aldrig har jag varit så sedd.

Tvivlade en gång,
trodde att jag åter blivit sårad.
Men jag hade fel.
Lättnad.
Kom på andra tankar i en kyss.

Jag blev sedd,
jag blev omtyckt,
jag blev förälskad.
Lyckan omfamnade mig.

Fick den finaste av gåvor.
En nyckel.

"Det här är nyckeln
till mitt hjärta"
sa den vackra människan
och knäppte halskedjan
bakom min nacke.
"Du får den"
Aldrig hade jag burit något så vackert.

Lyckliga, några få timmar,
i varandras armar.
Våra händer passade
så bra i varandras,
som om de var skapade
för att sitta ihop.
Kyssarna smakade
förälskelse och lycka.
Men som vi vet,
everything comes to an end.
Även min drömda lycka.

Vaknade,
snurrig av lyckliga tankar.
Tittade mig omkring.
Åh, nej! Låt mig somna om.
Tillbaka till min dröm,
det var allt jag ville.
Men självklarheten
dunkade mig i huvudet,
tvingade mig att inse sanningen.
Min Drömprins var just det,
en Drömd prins.

Den första lyckan på länge,
och den var en dröm.
Kommer lyckan någonsin stanna?
Kom tillbaka.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel