Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon slag konklusion i min självvalda ensamhet


På samma djävla gata här i stan bor det två män

 

Världen är så stor

men ibland så skrämmande liten

 

Hur är det möjligt att jag

träffar han i nummer åtta

för att långt senare träffa han i tian? 

 

Åttan rubbade mina cirklar

jag ville stundtals dö

livet tappade mening

 

Men han är inte alls den han verkar vara

Knullar frisk när tillfälle så gives (flera här faktiskt och ändå är han inte ens bra i sängen).

Sjävupptagen

Avundsjuk

Svartsjuk

Självgod

Falsk

Fjär

Behöver ständig uppmärksamhet annars tjurar han som en treåring

 

Medan nummer tio är precis som han verkar vara

Hade inte haft sex på åratal innan vi träffades (fast sex är kanske som att cykla, har man en gång lärt sig så glömmer man inte)

Närvarande 

Självsäker 

Tillitsfull

Givmild

Trygg

Varm

Behöver egentligen ingen för han trivs med sig själv och då trivs man med honom.

 

Nej, tian rubbar inte mina cirklar

men jag vill heller inte dö

och jag har kvar all min mening

 

I längden är tian en tia men åttan bara en nolla

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 15:52



Bookmark and Share


  RogerIvan
Man ser så mycket i självvald ensamhet. Tror man behöver det någon gång i livet för att kunna reflektera klarsynt.
2008-09-09

  Leif Furstedt
Viga varianter, en kul läsning.
:)
2008-09-07

  korpfjäder
Stadsproblem... undrar hur det skulle vara här på landet... få se, tre kilometer åt väst finns en gubbe som har en traktor... han är hjulbent av allt körande och luktar kiss.
Och en bit upp på berget bor en snubbe med tre pitbullterrier och en paranoid kvinna. Näe... vänta, det finns en nyinflyttad sommargranne ett par kilometer bort... med snickarbälte. ....
2008-09-06

  lyckeli
It´s a small world....waaaaaaaaaay to small.....
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP