Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Dig..

 

 

det regnar lyckliga sensommarregndroppar på mitt huvud

jag blickar glädjefullt uppåt mot den magnifika himlen

vatten och syre

 




Fri vers av micke marin
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-06 16:10



Bookmark and Share


  korpfjäder
vatten och syre - ingredienserna i all kärlek...
2008-09-06

  Lena Krantz VIP
Det är väl att man behöver, eller hur?

;o)
2008-09-06

  Lyckohäxan Enediel
"lyckliga sensommarregndroppar"
Helsött uttryck ju! Ser leende små regndroppar som landar med varsamhet och glädje :)

Fint det här...enkelt och glädjande skrivet :)
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin