Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kunna bli älskad för den jag är

Så jag vägrar att betala för att få kärlek
För jag vill ha det där äkta det som inte går att köpas för pengar
Så jag vill kunna bli älskad för den jag är
Den som håller er alla andra så kär
Den som ger och tar
Tar och ger
Men jag tar aldrig så speciellt mycket av er eftersom jag tycker om er
och eftersom
jag vill att ni alla ska fortsätta att le
För jag tycker att le kan man nog inte göra allt för mycket utav
Så att le kan aldrig vara fel
Så fortsätt med det mina vänner
Så le för fulla muggar
Le så att jag känner att det bränner innanför mitt bröst
Så den dagen när jag mår lite dåligt behöver jag bara tänka tillbaka på era leenden
för att söka lite tröst

Jag vägrar att betala för att få kärlek för jag vill ha det där äkta
Det som inte går att köpas för pengar
Jag vill kunna bli älskad för den jag är …..

Ken Cassel
6/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 17:59



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2008-09-08

  Michaela Dutius
Äkta kärlek ger och tar- men betalar inte för att få.
Vackert poetat!
2008-09-07

  anits VIP
Äkta verklig kärlek ska
inte kosta någonting
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel