Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud finns...

Gud finns
åtminstone i människors
medvetande

det kanske är
tillräckligt?

Även de som förnekar Gud
vet
att Gud finns

i världen




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-06 20:32



Bookmark and Share


  Maudem
Gud finns!!!!
Det har jag blivit övertygad om.
Och vår förmåga att uttrycka oss i ord kommer från Gud.
Det är bara en av alla gåvor.
Maud
2008-09-17

    sunnanvind
så sant! Applåd!
2008-09-07

  thyra
Kloka ord, fint nedtecknade!
2008-09-06

    Helga Elin
ja, det kanske är så att om man tror att han finns så finns han för den som tror...
2008-09-06

  Teresia Ridell
Fin, klok tanke. Ja att tro ger ju hopp o hoppet är det sista som överger en..
2008-09-06

    Mymlan.
Så fint och så sant! tack för den här värmande poesin, den ger hopp på något sätt.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP