Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avstånd


Mellan oket och drömmen frigörs stunden.
Långt och märkligt som ett ögonblick utan slut.

Ett allvarligt tillstånd att fånga.
Eller en sten att frivilligt kasta.

Rusa ut och du faller.
Stå stilla och du sjunker.

Viljan pekar väg och fart.
Hjärtat sväljer sorg och hat.

Men ingen annanstans kan livet drivas fram.
Än på vägen mellan ok och dröm.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP