Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNT...

SKÖNT

Nu har han
ÄNTLIGEN

Blockerat mig...

det var det jag
ville!!!

HEHE!!!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 21:43



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Och han där nere har sagt att han fnyser åt min lilla livskris då dottern dog, detta är sant och det är mkt. obehagligt, glömmer det ALDRIG!!!
2008-09-07

  Anders Nordlander VIP
han där under haha
2008-09-06

    Helga Elin
Vem?
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP