Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra du

Verkligheten skiner genom
de noggrant byggda murar
omkring
och dina ord leker
ändrar tonfall
när de landar
och får mig att le
när du trollar
fram tryggheten
så jag vågar
ta plats
i det du erbjuder mig
ett liv
och jag ber dig
låt oss avsluta
lägga bort
böcker om det som varit
och bara ta oss framåt
tillsammans
så vi kan vara
bara de vi är
för du har nyckeln
till dörren
som jag fann
och det här känns
så riktigt
viktigt
och sant
efter att vi
båda
kämpat oss genom
effekterna
av andras iver
svek
och bränt oss
på reflektionerna
av de falska känslor
som kastats över oss
på var sitt håll
och jag börjar bli alltmer säker
på att jag överlevt
för att få finna lyckan i dig
nu räknar jag
timmar
till det andetag
då dina fingrar
välkomnar min hud
och den redan påbörjade resan
kan fortsätta
med min hand i din




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 09:11



Bookmark and Share


  thyra
Ljuvliga rader om lyckan! Skönt skrivna!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira