Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna ögonblick

Jag gömde mig
bakom kulisserna
när du klev fram
och gjorde scenen till min
med att sätta dig
där mitt i
och tala
till mig
om saker
som du vill göra
med mig
och jag vågade
smyga lite
närmare
för att snart
andas mot din känsliga rygg
och du
gav mig
en planet
att fylla
med allt jag vill
och du håller
paniken i mig lugn
så jag
kan
och vågar
andas
in
dig
tills jag är beredd
på att säga
vänd dig om
jag är här
nu




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira