Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KODEX

 

 

 

på första

anmaning på andra

och uppmaning på tredje

på fjärde Tro

och femte Sanning

på sjätte Verklighet

och sjunde Vetenskap

 

-

 

det finns ingen åttonde regel

mer än symbolen 8

vars två ringar

binder sig samman

 

och har man riktig tur

så kan man se en tredje i mitten

 

det handlar om fingertoppskänsla

knutet från en gåva

 

som att forma tungan i ett V...balansera ut

en utandning av lungans värme

 

in i nattfrostens tydliga stråk

för att sedan svälja

och kanske...äga

 

kallets hederliga språk

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-07 14:35



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Du har ingen aning hur svårt det var att motstå att skriva en kommentar på den här:) *öööh* en *brainteaser* och inte en BF:D \./ ---> Ser du? Det är jag som motstår frestelsen just nu och tänkte dela med mig av min kamp med bokstävernas lysande essens:) Vad händer om man ser V:ets helhet? *smiskar mina fingar*okej nu ska jag sluta:D Taaack för en underbar, tankestimulerande läsning:) *applåd*
2008-09-07

  DanSan
****************************

och en hälsning till dig vännen . . .

http://www.youtube.com/watch?v=4_vplSm-VDs

*****************************

2008-09-07

  DanSan
****************************

PS . . .

glömmde . . .livets cirkel!

DS

****************************
2008-09-07

  DanSan
****************************

Om man vänder på V´t så får man
ALFA och OMEGA och tillsammans
med siffran sju 7 utan 8 eller rättare
sagt så finns ju oändligheten där
hela tiden . . .

Snyggt jobbat vännen . . .

*APPLÅDER* i Labyrintens tecken . . .

****************************
2008-09-07

  Mr Lindemann VIP
Jag insuper raderna likt en något för sträv och fyllig Bordeux. Men den är en fröjd för gommen. Något svårsmält dock när den når magtrakten. Kan bero på strävheten då
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#