Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såpbubblor


Hoshiko

Såpbubblor är så sköra
man känner dem inte ens
när de spricker i ens hand.

men de lämnar spår efter sig




Fri vers av rabbitheart
Läst 242 gånger
Publicerad 2004-05-13 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart