Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Bella.


Hopp; du ger allt till mig

Ledd under frihetens stjärnbeströdda fana
rasar revolutionen, där dånar stridsrop
som rullar över bergen och bort i dimman.
Du tar min hand och drar mig undan fältet,
in i skogen; för i skydd av århundradets
väldiga trädstammar har du gömt hopp;
du ger allt till mig, behåller inget själv,
och sedan sätter vi av mot havet bortom.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert utmålat och dramatiskt. som tar slut abrubt i havet? tänk om det skulle komma en del 2 på detta ;)
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside