Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det i min skog


Jag vill kräva retur för mina vilsna år

Jaga mig tillbaka till den mörka skogen, stigen som jag lämnade finns ännu kvar.
Med en häcksax och yxa kan jag utöva hämnd
– för alla hinder och all snårskog som fövirrade min väg.

Jag älskar stora träd.
Det finns ingen chans för mig att nå dem,
men de står där, med ändlösa rötter, förankrade –
det kallar jag orubblig trygghet.

Så är det i min skog.




Fri vers av Hedda
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-07-26 17:48



Bookmark and Share


  Rublev
vackra vredesord!

...som inspirerar mig att på nytt vandra genom mitt minnes stigar, beväpnad med den mognad och visdom som livet ger...

insiktsfulla ord om att skilja det som förvirrar och fördärvar från det som förankrar och lyfter!

jag älskar också stora höga träd med vidsträckta kronor och rötter som når bortom...
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hedda