Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

summer.time.romance

barfota på fallande stjärnor
maskroslukt från dina smekande fingrar
tusenskönor i mitt hår, en krans flätad av dig
hudmothud och solen smälter våra hjärtan till ett enda
kalla regndroppar kommer lösa upp oss,
vi gömmer oss under taken..
kom dansa med mig, det är snart sommar
och det kan vara vi två




Fri vers av rabbitheart
Läst 243 gånger
Publicerad 2004-05-13 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart