Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats där jag kan finna mig själv


I begynnelsen blev vi alla delade
och tilldelade en egen plats...............


Jag behöver en plats där jag kan bre ut mina armar,
en plats där jag kan finna lugn -
utan avbrott av självförebråelser och krav.

En plats där jag tillåts att stanna kvar
och där jag kan hålla mina tankar från början till slut.
Ett utrymme utan andra begränsningar än väggarna som omger rummet.
Där jag kan falla ut i glömska över vad jag är och kan, vad jag får och måste.

En plats där min längtan och mina tankar får möjlighet att fångas i ord
och flöda fritt i rummet -
istället för att fängslas i min kropp.

Där jag kan se mig skild från allt och alla andra,
utan rädsla att skada, göra eller ha ogjort,
och utan gräns för vem jag tillåts vara.

En plats där jag kan finna mig själv.




Fri vers av Hedda
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-07-26 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda