Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation


Vilans tak

Jag söker vila
när bergen
sjunger tystnad
med dimmorna

där fåglar driver
i drakar
över ringlande rutor
och horisonters rök

stjärnorna skrattar
under bergens tak
vilan vandrar
i dagerns händer




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-07 19:53



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vilsamt vacker, jo meditationslik..
2008-09-08

  Maria T
Vila i tystnaden
2008-09-08

  anits VIP
Vacker och rogivande
2008-09-07

  KristinaE
.. vacker och fylld mer lugnets vara!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö