Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivkramp aldeles för länge. jag vill turkisk lyrik, beskriva långa vägar över bergsmassiv och längtan i en koltrasts bröst


Tryck mina händer mot dina öron så ska du höra att jag lever

Ord i snökristaller infrusna
vill splittras och rasa som glitter
men jag är fast
vill måla väggar med landskap
färga din inre syn
förvandla
din närvaro
men det räcker inte
mina ord
de faller bara tomma ut
som bokstäver
svart mot vitt
plask
ner i smältvattnet
tunnas ut
som overksam homeopati




Fri vers av GaiaKaja
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 21:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän!
2008-09-07

    GaiaKaja
tack johan för kritik, alltid bra! =)

jo titeln skulle kunna ändras det tycker jag med. Ska fundera lite på ändringar i texten. Ändrade ganska mycket direkt efter jag publicerat den...är en sån som skriver direkt...då blir det inte helt genomgånget och bearbetat...kanske jag skulle träna på ;)

tack!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja