Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skönt det känns när man får rensa massa bråte

Vad nöjd man blir när man
vänt upp och ner på huset
och fått rensa ut allt man
inte behöver

Man är som en hamster att
man samlar saker som man
har svårt att skiljas ifrån
men ibland är det ett måste

Det är det som är bra när
man har ett loppis för då
kanske någon annan har
nytta av mitt gamla bråte

Så nu känner jag mig nöjd
och glad när man har fått
snyggt i skåpen så man
får platts med nytt bråte

Jag är en nästan som pippi
långstrump gillar att leta
andra saker ler inombords
så det är bara att hamstra
på nytt igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 21:18



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att det finns ett loppis.
Roligt att leta efter andra saker
2008-09-09

  anits VIP
Visst är det skönt att rensa bort
allt man inte behöver, kanske
någon annan behöver det bättre
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin