Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara det som är obeskrivligt


Som att ta en fika fast aldrig som förut

Mohska
befrielsens gyllene kniv
Sprättar upp
alla minnen
som av varelser
burits

Som en arg konstnärs
palett
suddas färger bort
I ljus
Bara som vitt

Men inte ens det finns
Ingenting finns

Det är det som är självaste befrielsen




Fri vers av GaiaKaja
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja