Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det handlar om...

Om inga människor
skulle vara lyckliga
skulle världen

antagligen
gå under

Om inga människor
skulle vara olyckliga
skulle världen

antagligen
inte vara en
värld

för människor

Det handlar om liv
det handlar inte allenast
om

en företeelse
eller
en kamp

det handlar om flera kamper
inflätade
i varandra

och igenom alla snårskogar
av
destruktiva tankar




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 22:48



Bookmark and Share


  aol
om alla vore lyckliga vore ju underbart inte bara i himmlen
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP