Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände för att skriva. Kom inte på vad..


Orden ekar i rymden

Orden
i mitt huvud
vill inte ut
krampar
och kämpar


..de finns där..


Orden
pulserar i märgen
det spritter i fingrar
vill hjälpa dem ut


Orden
som fastnat
finns där någonstans
vill ut
och fylla tomrummet
i rymdens eko




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-07-26 19:03



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
sprängs av tysta ord... ingen ordlek det :)
2005-07-28

  Nic
Det var ju bra att du vet vad du vill i alla fall ,
fylla tomrummet
i rymdens eko
räcker kanske med tanken
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh