Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kallar henne hopplös

 

 

 

och aktar mig varje dag. som att bära en bomb på tungskaftet. lirkandes.
tills man sluter slutaren och sväljer. och innanmätet sprängs


-



jag är sprängd

fucked sprängd. och jag tycker inte synd om nån. nåt

 

 

jag bara lever

och runkar varje dag,  till min ideologi




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-08 01:40



Bookmark and Share


  sistermoon
Ja, det e rätt, man ska älska sig själv ... =))
2008-09-08

    Erika H
ideologiska runkningar
ja, varför inte

med den där skärpan som du innehar blir det en resa, bilden med en laddning på tungan är het... svälj och brisera
motstånd noll
men va gör de
när man är sprängd så är man... då är det lika bra att bo inuti och leva på gränsen

toppenskön
2008-09-08

    Glittra G
cool bild förresten, riktigt snygg.
2008-09-08

    Glittra G
oj, kändes tung ... men jag gillar den, gillar ditt språk och ditt sätt att beskriva saker på.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#