Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som läst om 20 talet, och vart med om 80 talet, vi har samma "bekymmer "igen.... Åter så är det överdådiga utlånare, sen skärper de reglerna och... då får alla betala, inte bara de överdådiga...


Bakläxa, igen


Nu kommer bakläxan
Eller, vad ska man kalla det
”vådan av överdådighet”
I US framförallt så har man byggt
Och byggt och byggt
Man bygger hus som slott
Ofta har man köpt 2 hus, slagit ner dessa
Och byggt ett stort…

Våningshöjder som är dubbla
Badrum till varje sovrum
En relativt vanlig kåk, kan ha
Massor med badrum, fler än
Invånare….
Nu kommer det som ett skott i nacken
Och i en kris, vem ska bo i dessa hus
De ”överdådigas landmärken”
För det finns inte tillräckligt många
Som har råd…




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 06:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja fy!....och fy! igen för dessa girigbukar som aldrig lär sig. De borde skämmas, men det vet de väl inte vad det är.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO