Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅBBÅJJJ

 

 

- hej..sitte du hä å titta ?

- jaa..ja tittta på sinäser 

- sönt å sätta säj..så du titta på sinäser..?

- jaa...och iblan titta man en jaapaan..

- de ä litte liiika...

- män änddå liite sillnadd

- såm ankkorr..och jess

- iiiblaand kann man ssä tyyskarr

- sså du titta på tyysskar ?

- iintä så åffta..männ iblandd...tiiitta...

- jaa titttarr..

- va ä ddä ?

- vät iinttä..

 

 )()( sprak)()(gnissel)()(hjul)()(tramptramp)()()

"  ÅBBÅJJJ..DE E SÅÅÅNT VAKKART VÄEEJJDER...JAU TRÅÅR SOOOLEEEN SKIIIINER IDAUUU..."

)()(gnol)(())fladder)()(gnissel()()(hjul)()(tramptramp)()

 

-

 

- va vva det ?

- vett iinttä..kansse änn danssk..

 

De båda männen stirrar efter mannen
som just cyklat förbi parkbänken

 

- pipppiis pappa ?

- pippi?

- longstumppan..

- ah..han fånn svetts ?

- sschweiitts ja

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-08 10:43



Bookmark and Share


  glittertindra
hör tydligt fiolerna i arjjaplagga spela till denna text... :)
2008-09-11

    Erika H
*stort leende*

för den sköna stämningen
för den goa dialekten
för dialogen

mm... gillas!
2008-09-08

    Glittra G
hahaha ... skön text :o)
2008-09-08

  Night Soul Woman
*smiskarminafingrarmeddetsamma*


:)

*odefinierad applåd*

*S*
2008-09-08

  Inkarasilas
Oh helvide står de här utanfö o prauta? De ä så mä dig o ditt huvö ja ä förtjust i dä, pippis pappa ligga i min säng, han är trött, hottentottat hela natten, Åååbåååj, raggaman i örat!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#