Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av lycka

En liten stund
for glädjen genom min kropp

En liten stund
var allt bra

En glimt av lycka
när allt annat är besvär




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 627 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-08 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson