Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Spegeln lyssnar huden" skriver havsbris i sin fina dikt "FRAMFÖR SPEGELN". Detta inspirerade mig till denna dikt...


Tidens frågor

Tiden ler
åt vattnet
i min spegel
bakom ytan
blänker brunnen

molnen gråter
i tidens öga
som en svallande våg
blåser ljus
en vind av frågor




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-08 11:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö