Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrustat



Sverige var utrustat
20 talets "aldrig mera krig"
”vår beredskap är god”
Sa Per Albin, man undrar vad det bestod i

För ”ut” betyder väl inte annars. Motsatsen
Så Sverige var inte rustat
Man hade ”utrustat” på 30 talet
Precis som idag.

Vi har betalt för ”rustning” sen 40 talet
Men de sista åren försvann den
”rustningen” nu finns den inte kvar
Sverige är utrustat…

Så rustningen är ute
I dubbel mening
Tänk vilka pengar vi betalt
I mellan tiden, och för vad

Men i yran efter murens fall
"aldrig mera krig"
Har vi ju sett.... resultat av
Kanske mer än vi anar

Ryssland ska rusta som aldrig förr
"känns det tryggt"
Ge Putin och hans anhang en anledning
Han är Stalin och Hitler, i ett....




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-18 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO