Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld har blivit mindre..

Min värld har blivit mindre
och mindre underbar.
Trots höstfärger på löv
och kyliga sköna mornar...
kan jag inte ta till mig det vackra.

Du fattas mig !

Och jag ser allt
i disigt skymningsljus...

Trots höstfärger på löv
och kyliga sköna mornar
kan jag inte ta till mig det vackra

Jag har sårat dig och
jag ångrar mig så..















Övriga genrer av JoLu
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-08 18:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att i ett höstmörker se bladens färgspel och sedan inget mer
Är få förunnade.
2008-09-10

    Ivy-Jean
Mycket vacker!
2008-09-09

  frökenjulie
att såra någon kan vara svårare än att bli sårad
vacker text!
2008-09-08

  Sladjana Zubcevic
"Du fattas mig !"
Bra skrivet, min vän!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

JoLu