Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Du kära stjärnhimmel, visst ser du oss just nu?
Även om platserna vi befinner oss på är olika?

Visst förenar du våran kärlek, med norrskenets väg?
Så vi tillsammans kan mötas på månen?

Låt alla stjärnor glittra över oss när våra läppar möts,
Låt oss gå över vintergatan hand i hand som ett par.

Röd sol och blå måne.




Övriga genrer av secret2
Läst 1253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-08 20:10



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat
2012-11-24

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-11-08

  Eaglemountains VIP
Detta är så vackert, min kära dotter, varför har jag sett den här tidigare.....fantastiskt fint skrivet!
2008-10-01

  Maria T
Grattis till läsvärt
Mycket vacker poesi
2008-09-14

  Malin Magnusson
Det glittrar över denna längtan.

Storslagen romantisk läsning fångad endast några meningar!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

secret2