Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All sång muntrar upp. Så jag skulle vilja att vi sjunger i kör här på poeter.se




SJUNG

Sjung när din dag känns fattig och grå

Sjung när sorgen känns tung

Sjung när du knappast ens orkar att gå

Sjung när du känner dig ung

 

Sjung utav glädje, sjung utav lycka

Sjung en stund varje dag

Sjung när du vill dina dagar utsmycka

Sjung, ta ett djupt andetag

 

Sjung när du verkligen är i ditt esse

Sjung, bli på finfint humör

Sjung allihop på poeter.se

Sjung, stäm in i vår kör




Fri vers av Yvonne
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-08 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med fint rim ... gillar :)
2010-08-25

    wildrosen
vilken härlig text ..bokmärkes
2009-01-29

  Erik L
En uppmaning att följa och jag gillar texten! Bra!
2008-09-18

  Annette Andersson
Oj vad glad jag blev av att läsa och sjunga! Så underbart med sång och glädje!
2008-09-17

  Michaela Dutius
Ja att sjunga förändrar verkligen sinnesstämningar och eftersom vi styr vårt öde med vår insikt till viss del så ger det oss ett bättre liv.
God uppmaning!
2008-09-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Åhh, denna sång är verkligen uppmuntrande.
Kan känna melodi i hjärtat när jag läser.
Tack!!/B
2008-09-09

    Bodil Sandberg
Helt j-a underbart utbrustet Yvonnis..du gör min morgon så fiiin..blir så glaaaaaa..blir så varm..sjunger med och fröjdas stort..taaaaaack!!!applåder!!sparas!!
2008-09-09

  -Ulla Tilemo- VIP
UNDERBART.....jag har sjungit en lång stund nu....TACK för sångstunden, och när kommer nästa?????????
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne