Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter sex år

Det är en odramatisk händelse,

ingen skriker, ingen slåss,

ingen gör obehagliga affischer av varandras ansikten.

Inga sönderslagna möbler, inga skärvor av krossat spegelglas.

Jag är ensam, men jag är fri.




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-09 00:35



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
Härligt att höra, hoppas du blir lyckligare här i naturen! Själv är jag här efter nio år...vet inte om jag blev så mycket lyckligare, men vi kan ses på mer neutral mark utan några skyldigheter gentemot varandra och det må jag säga behövdes.

All glädje till dig, min vän!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert