Vinden blåser i grönt mot nordväst!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinden blåser i grönt mot nordväst!


Huset

 

 

Vilsen gick jag

utmed vägarna

möten med andra

blev många lika

vilsna som jag

 

Vilade efter vägrenarna

ibland i sommarluft

oftast i höstregn

och kall morgonvind

 

En endaste gång

ville jag hitta huset

som öppnade grinden

lät mig sitta vid

brasans sken

 

Bad mig lyssna på

sagorna som berättades

i  den kalla kvällen

då jag kunde få

somna invirad i filten

på stolen bredvid

sagoberättaren




Fri vers av madigan
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan