I köksfönstret blommade pelargonerna i rött!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I köksfönstret blommade pelargonerna i rött!




Mest Du

 

I månskenets gulhet

Var jag ensam

Ändå var du med mig

 

Allt var så viktigt

Just omkring dej

Dina långa ben

Ditt nyklippta hår

 

Jag mest bara inte fanns...



Fri vers av madigan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan