Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

en plötslig insikt for genom regnet
som en kornblixt
- kärlek är som ett mantra
för en innerligare närvaro i livet
blodtryckssänkande
medvetandehöjande
upplysande




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-09 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med om allt utom själva mantraprylen.
2008-09-09

  aol
blodtrycket kan höjas man ser inget annat men ändå har du sant
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger