Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citronerna mognar sakta i solen!


Ångest

 

Hårt hammrar din ångest

Genom drivor av blåa lupiner

Vrider soldag till svart natt

 

Vår sagas hungrande vargar

Jagar ditt blödande hjärta

Där du piskar den vackra hästen

Genom månens vita kalla strålar 




Fri vers av madigan
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan