Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är de små på jorden...


De små på jorden

Stenen och havet
vandrar och går
på duken
skär stjärnor
tystnadens spår

jorden andas
med solens år
människors saga
är en rännil
som kittlar trädens tår




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-09 15:05



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Din dikt känns full av förundran och andäktighet! Mycket fint! Ja, visst är vi små mitt i en mäktig skapelse..
2008-09-11

  aol
undebar sann poesi
2008-09-10

  anits VIP
Underbart vacker poesi
2008-09-09

    Bodil Sandberg
Vackraste poetiska rader Fredrik..älskas sparas..applåder!!
2008-09-09

  Havsbris
det var smidigt gjort,
magiskt och mystiskt,
när gäller de jordens
krafter och människors
känslor, de andliga och
jordiska...

BRAVO!!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö