Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elden brinner för vårt liv!


Längtan

 

Det finns en längtan

Till de gröna bergens stenar

Där mossan breder ut sig

Blommorna så små

 

Där björnen letar idé

Snön är tung och kall

Vattnet rinner genom isen

Mot markerna i norr

 

Från toppen ner till dalarna

Med skogen tätt vid floden

Vi tänder eld och äter

Stannar hela natten

Med stjärnorna som ljus

 




Fri vers av madigan
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan