Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek

Älskling, gör inte illa mig
Gör inte illa mig något mer
Vad är kärlek
För du lurar mig inte längre genom att le

Så vad är kärlek egentligen
Är det någon slags lek
När du hela tiden för mig bakom ljuset
När du hela tiden försöker mörka så att jag inte ska se

Så älskling
Säg mig sanningen
För jag orkar inte mycket mer
Vad är kärlek ……….

Ken Cassel
9/9-08




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 19:45



Bookmark and Share


  Blåbäret
smärtsamt...tror man redan vet svaret när man väl måste ställa frågan...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel