Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vilja gå baklänges även om det innebär att man kommer att rammla

Jag har förlorat något
jag kastade bort något
jag inte kan ta tillbaka
jag vet inte vad det är
det har med tiden att göra
och hur den drar oss med
rycker i våra viljor och önskningar
men det var ett val inblandat
det är jag säker på




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert