Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindlar

De är överallt
Jag försöker skaka av dem,
de drar sig tillbaka på sina trådar
Trådar som håller mig i schack
Trådar som håller mig fången

De är minnen
De är känslor
De är minnen om känslor
De är känslor av minnen

De är ångest
De är tankar
De är ångest inför tankar
som inte får tänkas




Fri vers av LitenSyster
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster