Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERVINTRA ELLER FATTA ELD

 

 

 

Vi är de kosmonauter

som letar i skymundan

 

Fantasin fattar eld

och svingar sig bort

 

Vi satt och väntade på varandra

Det gick väl åt nån flaska vin under tiden

 

Fingrarna stålsätter hoppet

och möter taket i skedet

 

Det här är helt fel ordval

detroniserar alla känslokval

 

Här bland musikaliska motsättningar,

där poesin blomstrar yppigt

 

Stannar kvar där

och skulpterar löften i mörkret

 

Dom finns

Dom känns

Dom berör

 

Naken

Blotta tanken förför

 

Så fantasin svingar sig bort

och fattar eld

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna