Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja det är fan inte lätt..


Jag Vägrar

 

vägrar att låta dig stjäla min kraft

vägrar att känna skuld till dig

vägrar att ha dåligt samvete

 

Jag Jag Jag

kommer i första hand nu

mitt liv 

Mitt Mitt Mitt

mitt Liv

 

jag måste ju leva mitt liv

 

varför släpper du mig inte fri ?




Fri vers av micke marin
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-09 23:50



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Har svårt att skriva en vettig kommentar... Den här texten skapar så otroligt mycket känslor hos mig, glömda och gömda känslor...Den berör mig mycket.
2008-09-16

  korpfjäder
Men det är kanske du som ska ge fri - förlåta och gå.
2008-09-10

  Lyckohäxan Enediel
Det är verkligen inte lätt...men sålänge man vet att det inte är lätt så går det lättare.

Helt rätt tänkt här tycker jag...jag har en knippe råd också men skippar dem för stunden :)

En sorts frigörelsepoesi det här...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin