Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Bär på en längtan
efter dina andetag
mot mitt heta bröst

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 06:33



Bookmark and Share


  Jojo
Jag tycker den här är finare än den andra.
2008-09-17

  Per Rydberg
Innerlig!
2008-09-17

    ej medlem längre
Inte dålig, men känns lite för ... jämntjock. Om du förstår vad jag menar.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H