Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegling på Daniel Boyacioglus "Hålen"


Fyllningen


Jag tycker inte om prov, alls
Inte på det sättet
Därför
läser och skriver jag
som jag vill.
Likt en trotsig fyraåring
ska jag
överanalysera och plocka sönder
och peta på allt, jag vill
i dina
ord

Jag fyller alla dina icke
existerande hål
och låter ord och tankar
hoppa där igenom
likt cirkusartister
genom brinnande ringar
och din strid
ska utkämpas
mot mej

Inte i krig
utan för att vi själva brinner
för det vi finner
rätt




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn