Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur slutar man överleva utan att dö?

Genom att leva långsamt som skägglaven
känna varje känsla från början till fadeout
omfamna varje temperatur som knackar på
använda ståpälsen som känselspröt
använda ögonen som hunden använder nosen
använda tungan till mer än bara tal
käna jordens rotation fortplanta sig
genom varje cell i skeletet
vid varje fotsteg




Fri vers av Isak Gyllenstjert
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-10 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Gyllenstjert
Isak Gyllenstjert